Кожата през лятото

Кожата през лятото

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и играе основна роля за правилното протичане на терморегулаторните процеси в тялото ни.  70% от състава и е вода, а през лятото дехитратацията е почти неизбежна. 

Ако не вземем мерки, кожата става грапава при допир, лесно дразнима и много чувствителна. Силно намаляваеластичността си и се появяват фини бръчки и линии.

С годините промените вследствие на дехидратацията сезадълбочават и затова е изключително важно да възстановим водния баланс възможно най-бързо. Ако проблемът дехитратация съществува за дълъг период отвреме, защитните функции на кожата постепенно се променят и водят до увеличаване на изпаряваното количество вода и до намалена устойчивост към климатичните въздействия.  Голяма е вероятносттадехитратираната кожа рано или късно да стане и чувствителна.

Дехидратираната кожа изглежда блeда и опъната, дори да е достатъчно овлажнена.

Затова е важно да усетим от какво се нуждае тя и да й го дадем. 

С подходящите терапии и ежедневното поддържане,кожата увеличава своята еластичност, гъвкавост и здравина. Характерното чувство за опънатост и лющене постепенно се заличава. Кожата възстановява оптималното си ниво на влажност, както на повърхността, така и в дълбочина.

Предлагаме Ви 28 дневна терапия с чист Витамин Е ,който не само ще възобнови дехидратираната кожа,а и ще подобри бариерната и функция и защита:

Кожата през лятото

Comments are closed.

Scroll to Top