Противостареещата грижа – кога и как да стартираме?

Противостареещата грижа - кога и как да стартираме?
Противостареещата грижа – кога и как да стартираме?

Започнете да прилагате анти-ейдж грижи още преди да се е създала такава необходимост. В млада възраст това може да бъде локално приложение там, където не се справя обичайната козметика, но в зряла възраст прилагането на средства против стареене на кожата се превръща в редовна практика.

Разбира се, най-важната стъпка е подбора на правилна противостарееща грижа.

Как да определим подходящия продукт ?

На първо място, трябва да е подхранващ и хидратиращ, особено ако сте на етапа на първите бръчки. Трябва да вземете предвид типа и качеството на кожата, степента й на чувствителност, както и средата, в която прекарвате деня си. 

В случай, че бръчките вече са в напреднала фаза – потърсете продукт с високо съдържание на колаген и хиалуронова киселина и силно регенериращо действие.

Истината е, че грижите срещу естествения процес на стареене на кожата на лицето и тялото са комплекс от целесъобразен начин на живот, здравословен дневен (и нощен режим) и внимание към външния вид. 

За останалото – ние, от MonoDermà сме се погрижили с иновативно и качествено решение срещу следите от времето във всяка една фаза и възраст:

Scroll to Top